Nya GDPR och digital marknadsföring - En möjlighet!

Boka din plats redan nu till seminariet den 5 september där du lär dig allt om den nya personuppgiftslagen och möjligheterna det för med sig.

Datum - Tisdag 5 September
Tid - 15:00 - 17:00 
Plats: Hörsalen, Bonnier Conference Center - Torsgatan 21, 113 21 Stockholm (klicka här för vägbeskrivning)


Pris: Kostnadsfritt!

Nu är anmälningen stängd! 

Vi ses i Hörsalen på Bonnier Conference Center (klicka här för vägbeskrivning) vid 15:00!

 

Om du har några frågor kan du höra av dig till felix@triggerbee.com.

Förbered dig inför den 5 september

Fram tills nu har företag haft det lätt i Sverige med PUL. Data om kunder och personuppgifter har aldrig varit viktigare och enklare att samla in, men snart kan allt komma att förändras.

Den nya GDPR-lagen bestämmer hur personuppgifter ska hanteras, och det kan innebära stora förändringar för alla företag som arbetar datadrivet med sin marknadsföring och försäljning.

Den stora frågan just nu är:

"Vad kommer detta att innebära?"

Sanningen är att många av de nya ändringarna kommer att vara positiva för alla verksamheter inom EU.

Inte bara kommer individen och kunderna att få ett större förtroende för företag som arbetar transparent med detta, utan den nya lagen kommer även att gälla för alla inblandade länder - vilket betyder att ni slipper oroa er så länge datan stannar inom Europa.

Här är ett urval av några av de nya rättigheterna som vi kommer titta närmare på:

  • Rätten om att bli informerad 
  • Du har rätt att känna till hur dina personuppgifter behandlas
  • Rätten om att bli borttagen från alla databaser
  • Rätten om att förhindra behandling av personuppgifter
  • Rätten om att avstå t.ex reklamutskick

Det är ännu inte 100% bestämt hur den nya lagen kommer att se ut, men Axel Tandberg med över 17 års erfarenhet av personuppgiftsfrågor, bl.a. som jurist för SWEDMA, kommer att guida oss igenom hur vi borde behandla personuppgifter framöver och hur vi behöver anpassa oss.

Efter Axel Tandbergs framträdande håller vi även i en diskussionspanel tillsammans med några av våra samarbetspartners där ni får svar på alla frågor samt hur vi på Triggerbee själva kommer att anpassa oss enligt den nya lagen.

Datum: Tisdag 5 september

Tid: Kl 15:00 - 17:00. 

Plats: Hörsalen, Bonnier Conference Center (Torsgatan 21, 113 21 Stockholm) 

Pris: Kostnadsfritt!

 

Eventet sponsras av...

ants

Behöver du fler Kundmöten?
Ants Digital Doers: Digital dådkraft. På plats hos dig.

 


 

 

På plats på scen:

axel-tandberg-gdpr

Axel Tandberg
Jurist med 17 års erfarenhet inom dataskydd och IT-lagar
Tel: 070 22 33 010
Mail: axel@tandbergpartners.se

Mellan 2000 och 2005 arbetade Axel Tandberg med juridik inom FEDMA där han arbetade med frågor inom direktmarknadsföring och lobbying. Mellan 2005 och 2107 var han aktiv inom två olika etiska nämnder: Reklamombudsmannen och DM-nämnden. Han var också förbundsjurist för SWEDMA, bransch- och intresseorganisationen för direktmarknadsföring framtill 2017. Han är en mycket omtyckt föreläsare och utbildare inom området och han kommer att dela med sig av all sin kunskap under denna eftermiddag. 

 


 

I frågepanelen:

jacco-bouw-gdpr

Jacco Bouw
VD och Grundare, Webpower

sam-jahanfar-gdpr

Sam Jahanfar
VD och Grundare, Rule

olof-tornqvist-gdpr

Olof Törnqvist
VD och Grundare, Triggerbee

jacob-sjonander-gdpr

Jacob Sjönander
Commercial Director & Partner, Triggerbee

ulf-engborg-gdpr

Ulf Engborg
Business Development & Partner, Bizwizard

oscar-uribe-ungapped

Oscar Uribe
VD och Grundare, Ungapped